NL
Auto Snel een checken Vind alles over een voertuig binnen 10 seconden
NL

🧰 Onderhoudshistorie

De staat van je auto heeft veel te maken met het onderhoud wat de auto door de jaren heen heeft gehad. Wil je een tweedehands auto aanschaffen? Dan is het belangrijk om de onderhoudshistorie op te vragen. Zo weet je zeker dat je een goede koop gaat doen.

Deze gegevens kan je heel simpel opvragen. Vul het kenteken in, in onze kentekencheck. Binnen 10 seconde zie je alle onderhoudsbeurten op een rij. Via het kenteken wordt namelijk alle informatie over de auto geregistreerd en bewaard door de RDW.

Met behulp van de onderhoudshistorie, heb je een goed beeld van de staat waarin de auto zich bevindt. Een handige manier om erachter te komen of de verkoper van de auto eerlijk is geweest.

vrouw kentekentje
Auto kopen

📃 Het rapport

In zo’n onderhoudsrapport worden alle onderhoudsbeurten van de auto overzichtelijk weergeven. Bijzonderheden worden geregistreerd en staan in dit rapport vermeld. Zo weet je precies in welke staat de auto verkeert, en weet je wat je kan verwachten.

✔ Kentekencheck

Met een kentekencheck kan je alles te weten komen over de auto! Een verstandige keuze, ook al ga je er van uit dat de verkoper alles netjes eerlijk vertelt. Je kan beter zeker zijn, en de auto een keer door de kentekencheck halen. Liever het zekere voor het onzekere.

✔ Autohistorie

Via de kentekencheck krijg je extra informatie te zien. Niet alleen over de onderhoudshistorie, maar over de algemene autohistorie. Je ziet bijvoorbeeld wanneer de auto voor het eerst de weg op is geweest, wat de kilometerstand is en hoeveel eigenaren de auto heeft gehad. Dit zijn ook belangrijke factoren bij de koop van een auto.

Voorbeeld rapport