NL
Auto Snel een checken Vind alles over een voertuig binnen 10 seconden
NL

📑 RDW kenteken

RWD, staat voor de Rijksdienst voor het wegverkeer. De RDW geeft alle kentekens uit voor motorvoertuigen, vandaar dat zo’n kenteken de naam RDW kenteken heeft gekregen. Mocht je een RDW kenteken gaan checken, dan wordt dat ook wel gezien als een RDW kentekencheck of een RDW check. Beide komen op hetzelfde neer.

Aan zo’n RDW kenteken zijn de voertuiggegevens gekoppeld. Bij een kentekencheck, worden alle gegevens opgevraagd die worden bewaard in de database van de RDW. Het zijn openbare gegevens, die op verschillende platformen op internet te verkrijgen zijn. Informatie over eigenaren is niet te verkrijgen. Deze eigenaar gegevens zijn beschermd uit kracht van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

vrouw kentekentje
Sleutel overhandiging

✔ Kentekenchecker

Een kentekenchecker is een handig hulpmiddel als je besluit een auto particulier aan te schaffen. Dien je via onze site het kenteken van de desbetreffende auto in, dan krijg je van ons de basisgegevens te zien. Deze gegevens vertellen je de geschiedenis van de auto, zodat je na kan gaan of de verkoper eerlijk is over het voertuig.

Met behulp van een kentekenchecker kan je nagaan of het gaat om een gestolen voertuig, of juist niet. Je kan makkelijk checken of alle gegevens overeen komen. Daarom kan je als koper beter het zekere voor het onzekere nemen door een check te doen. Zo weet je zeker dat je een veilige koop doet.

📝 Extra informatie

Mocht je nog extra informatie op willen vragen zoals de eigenarenhistorie of andere aanvullende informatie over het voertuig, dan kan je een extra verzoek doen. Voor een kleine vergoeding bieden wij je dan het gehele rapport.

Kortom

Wil je een auto kopen? Haal ‘m dan even door de kentekencheck. De basic informatie verkrijg je binnen 10 seconden, het kost niks en je weet zeker dat je een goede koop gaat doen! Better safe than sorry!

Voorbeeld rapport